Baby Fest,  Børne Fest,  Brudens Polterabend,  Bryllup,  Inspiration og Ideer til Temafesten,  Konfirmation,  Slider,  Til Enhver Fest

Konfetti Balloner – Sådan gør du

Balloner er ikke længere bare balloner.

Der findes hundredevis af forskelige former, størrelser, farver, materiale og nu findes de også med fyld!

De konfetti fyldte balloner er så fine og elegante og kan sætte prikken over i’et på enhver fest dekoration.

Først giver vi lidt eksempler på fester hvor konfetti ballonerne er helt fantastiske. Derefter giver vi råd til hvordan du puster konfetti ballonerne op og får dem til at se helt rigtige ud.

 

 

3 Fester hvor konfetti fyldte balloner er perfekte:

 

 

  • Brylluppet: Til brylluppet skal vi gerne holde dekorationerne enkle, elegante og stadig overdådige. Her er konfettiballonerne perfekte fordi de er klare og gennemsigtige, så de holder sig neutrale men alligevel skinner igennem med det fine konfetti. Vores Jumbo balloner med rundt eller hjerteformet konfetti er helt ideelle til brylluppet.

 

 

 

 

 

  • Kønsafsløringen: En sød og sjov måde at afsløre baby’s køn for familie og venner er med en sort jumboballon, fyldt med enten lyserødt eller blåt konfetti. Når det er tid til afsløringen springes ballonen og konfettiet falder ud og fortæller om i venter en lille dreng eller pige.

 

 

 

 

 

 

 

  • Gallafesten: Til gallafester, ligesom til bryllupper, skal dekorationerne være overdådige og her et det helt ideelt at bruge konfettiballoner med sølv eller guld konfetti, alt efter hvilket farvetema festen er.

 

 

 

 

  • Og så selvfølgelig: fødselsdage, butiksåbninger, konfirmationer, babyshowers, VIP fester og alle de andre særlige dage!

 

 

Sådan puster din konfetti ballon op:

 

Ballonerne kan godt se kedelige og grumsede ud inden de bliver pustet op. Du skal ikke være bekymret, de bliver flotte og klare så snart de er fyldte.

Hvis du ønsker at have dine konfettiballoner fyldt med helium så de svæver flot, foreslår vi at du bruger en kombination af helium og luft.

 

Pust først ballonen en lille smule op med luft. Blot et par pust. Herefter sættes ballonen på heliumtuden og fyldes op som normalt. Se hvordan du puster op med helium her.

Hvis ballonen stadig ser lidt grumset ud, skal der lidt mere helium i. (Når du fylder balloner op skal du altid være opmærksom på at du ikke overfylder ballonerne så de springer og du risikere ikke at have helium nok.)

 

 

Bind knude på ballonen ligesom du ville på en helt almindelig ballon.

 

 

Når ballonen er pustet op, kan du sørge for at konfettiet fylder hele ballonen ved at skabe statisk elektricitet. Det gør du ved at gnubbe ballonen. Du kan bruge en klud for det bedste resultat.

 

 

 

 

 

 

 

Du skal være opmærksom på at konfetti fyldte balloner ikke svæver lige så længe som andre balloner af samme størrelse, dette skyldes kombinationen af luft og helium, samt at konfettiet vejer ballonen lidt ned.

Vi anbefaler derfor at du puster ballonerne op lige inden festen!

Nu kan i nyde de flotte konfettiballoner til jeres temafest!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.