Inspiration og Ideer til Temafesten,  Slider,  Til Enhver Fest

Hvor stor er en Latexballon?🎈

Når man nu skal købe balloner på nettet. Så står der for det meste bare en diameter størrelse. Nogen gange er det endda kun en tommestørrelse og det kan altså godt være ret svært at finde ud af hvad 11″ betyder.

På www.MinTemaFest.dk skriver vi hvor store ballonerne er i cm. Men medmindre man er et matematik geni, kan det nok stadig være lidt svært at gennemskue hvor stor ballonen så er.

Derfor har vi lavet lidt eksempler på hvor store vores standard latexballonerne er, når de er pustet op. Både i forhold til hinanden og en helt almindelig kaffekop.

 

 

Vi viser her størrelsen på en 23 cm (9″) latexballon. Dette er en forholdsvis lille ballon og på MinTemaFest.dk er det for eksempel disse du får med i helium og latexballon pakkerne. Se vores udvalg af 23 cm balloner her.

 

En 28 cm (11″) latexballon er den størrelse man normalt kender fra supermarkeder og andre butikker. Det er altså mere eller mindre end helt almindelig gummiballon. Se vores udvalg her.

 

Den store ballon på 30 cm (12″) er faktisk også meget normal, men kan pustes større op end man måske lige forventer. Se vores store udvalg af  latexballoner lige her.

Du kan selvfølgelig puste ballonerne mere eller mindre op. Men du skal altid være opmærksom på at en 23 cm ballon ikke vil kunne holde til at blive pustet op til 30 cm og at en 30 cm ballon muligvis ikke vil have den rigtige farve hvis den ikke er pustet helt op.

Hvis du puster op med vores helium, kommer cylinderen i en æske som har skabelon til størrelserne i låget.

Husk altid at tjekke med vores heliumoversigt, for at holde styr på hvor meget helium du skal bruge til dine balloner.

Se vores indlæg om hvordan du puster op med helium her.

Vi håber i nu har en lidt bedre ide om hvor store de forskellige balloner i virkeligheden er. God Fest!

Leave a Reply

Your email address will not be published.