Børne Fest,  Inspiration og Ideer til Temafesten,  Slider

Dino Fest – Et Sikkert Hit til Børnefødselsdagen

Vi er helt sikre på, at der sidder en masse mødre og fædre derude, som har en lille arkæolog i familien, der er vild med dinoer. Og hvad ville gøre dem mere lykkelige end en rigtig gennemført dinosaur fødselsdag?

Vi er så heldige at vi har en masse skønne kunder, som deler deres fantastiske temafester med os på instagram og en af dem er @sophie_valgren.

Sophie har holdt en imponerende og helt fuldendt dino fest hvor både mad, desserter, dekorationer og underholdning blev holdt til temaet og vi er helt slået omkuld af hendes formidable ideer.

Vi er også så heldige at Sophie har givet os lov til at dele hendes dinosaur fest og skønne ideer med jer, så i selv kan blive inspirerede til jeres arkæolog temafest.

Pynten

Sophie pyntede op med vores super seje Dino Blast tema til bordet.

 

 

Det ligger bare den perfekte grund for en gennemført dinosaur temafest og så har hun pyntet med en Dinosaur Borddekoration med en vulkan og seje figurer.

 

 

Der er også dinosaur formede pinataer, som du kan se på bordet og den super seje dino klo. Vi er helt vilde med borddækningen her.

 

Maden

Se lige det her fantastiske gennemførte dinosaur buffetbord!

 

Der er både frugtfarvet brød og så de så fine dino sandwich

Så simpelt og så smart altså. Det kræver ikke andet at gøre maden temafyldt en lidt udskæring i de rigtige former.

Så er der selvfølgelig kagen!

Den her kagedekoration er så gennemført og super sej. Det er en fantastisk ide at lave et helt forhistorisk landskab og så bruge plastik dinosaur figurer i pynten.

 

Det allermest gennemførte var festunderholdningen. 

Sophie har nemlig lavet en hel arkæologisk udgravning i sandkassen og fyldt med seje dino knogler, som børnene skulle udgrave og pensle rene som ægte arkæologiske fund.

Det fuldender hele ideen med afspærring omkring og Dinosaur advarsels skilt. Og hvis i ikke selv har en sandkasse i haven, kan i jo sagtens holde festen på en offentlig legeplads og bruge sandkassen der.

Denne fantastiske ide, giver børnene mulighed for rigtig at nørde ind og føle sig som ægte dinosaur arkæologer for en dag og vi er sikker på de havde det fantastisk med det.

Vi håber at i allesammen fik lidt god inspiration til jeres egen dino børnefødselsdag og vi takker @Sophie-valgren mange gange for at give os lov til at dele den skønne fest med jer!

God fest!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.