Baby Fest,  Inspiration og Ideer til Temafesten,  Slider

Babyfest – Afsløring af Køn 👶🏼

Alt ved graviditeten er spændende og hver lille udvikling og skanning er stor. Men en af de aller vildeste af skanningerne, er den hvor baby’s køn kan ses. Det er altid en spændingsfyldt dag og hvorfor ikke dele den med alle de nærmeste og gøre en fest ud af det?

Det er der allerede mange der gør og der er en hel verden af gode og sjove ideer til hvordan man kan afsløre kønnet på den lille ny. Som for eksempel balloner med farvet konfetti, konfetti kanoner, kage med farvet fyld og meget mere.

Vi elsker at give jer gode ideer og hjælpe jer til de perfekte fester. Men nogen gange er det altså jer, vores kunder, der har de allerbedste ideer og inspirerer os og andre til festerne. 

Vi modtog for et stykke tid siden et opkald fra en kunde, som simpelthen havde fået en genial ide. Vi har konfettikanoner, som netop er designet til at afsløre barnets køn og de kommer i helt ens indpakning. Men en er med blåt og en anden med lyserødt konfetti. Da denne kunde ikke selv ville have kønnet at vide før festen,

ville de købe en af hver kanon og bede jordmoderen, der lavede skanningen om, uden at afsløre kønnet, fortælle dem hvilken kanon de skulle fyre af til afsløringen.

Den eneste forskel på kanonerne er deres stregkodenummer og vi kunne derfor give kunden de to stregkoder for blå og lyserød, som jordmoderen kunne vælge efter og så overstrege koden, så forældrene ikke kunne se hvad der var hvad. Nu bliver de selv ligeså overraskede som familien når der skal holdes babyfest!

Vi synes det er en fantastisk ide at involvere læge eller jordmoder, så man kan dele overraskelsen med dem man holder af.

Denne ide kan jo bruges med alle de forskellige kønsafslørings ideer og vi hr selvfølgelig samlet de sødeste og sjoveste måder til jer, lige her.

Konfetti er din bedste ven til kønsafsløringen og du kan få både konfetti kanonerne fra vores lille historie og selvfølgelig konfetti balloner.

Hos os har vi Jumbo latexballoner i sort, som så er fyldt med henholdsvis lyserødt og blåt konfetti. Ballonen er en af de mest populære måder at afsløre kønnet og du har helt sikkert set hvordan de kommende forældrepar står under en kæmpeballon, der bliver sprunget, så det regner over dem med konfetti.

Du kan få ballonerne lige her www.mintemafest.dk

En anden sjov måde at afsløre kønnet med balloner er at fylde en stor papkasse med lyserøde eller blå (eller begge dele, hvis der er tvillinger) heliumfyldte balloner, som så svæver op når kassen åbnes. Du kan også kombinere med vores bogstavballoner og skrive dreng eller pige som stiger op sammen med de andre balloner.

Du kan finde blå og lyserøde balloner og selvfølgelig helium her www.mintemafest.dk

En sidste måde med balloner er med vores fantastiske mini balloner, du kan både fylde kasser, gennemsigtige bubble balloner eller hele lokalet med dem. De er bedst med luftopfyldning og fås i pakker med 72 eller 100 så i kan få balloner i massevis! En Sjov ide er at fylde dem i en kasse og hænge i loftet, sådan at når der trækkes i en snor vælter de 100 balloner over forældrene.

I kan også som nævnt ovenfor, overraske med kønnet inde i festkagen. Lav en simpel neutral kage og farv fyldet i enten blåt eller lyserødt, så der er en overraskelse indeni. Det kan både bruges til kager og cupcakes og lige med den kage i bedst kan lide. I kan også pynte den sjovt med et lille køns digt eller blå og lyserøde farver 

 

For at give festen endnu mere spænding kan i lave gætte konkurrencer hos gæsterne inden kønnet afsløres. 

Nogen har for eksempel en blå og en lyserød drink og gæsterne tager af den de tror kønnet er, så kan man se hvad der er drukket mest af.

Du kan også lave krukker hvor folk skal fylde enten lyserøde eller blå pastiller i. En sjov version af denne er med chokolade med og uden nødder. Med nødder er for dreng og uden for piger.

Man kan også have lyserøde og blå halskæder, badges eller klemmer som gæsterne kan sætte på tøjet og vise hvad de tror.

 

 

 

 

Når du skal pynte op til kønsafsløringen, kan du gør det på to måder. 

Du kan enten holde festdekorationerne helt kønsneutrale med for eksempel det elegante Oh Baby tema i guld og hvide designs.

 

Eller du kan give den hele armen med lyserøde og blå dekorationer som for eksempel med vores Boy or Girl Afsløring af Køn tema

Held og lykke med kønsafslørringen og stort tillykke fra os!

pssst! Hvis i har nogen gode ideer til kønsafsløring, så kommenter endelig og inspirer os og andre!

Leave a Reply

Your email address will not be published.