Bryllup,  Konfirmation,  Slider,  Til Enhver Fest

Servietfoldning – Video Guides👏🏼

Til et gennemført festbord skal der servietter og der er ikke nogen finere detalje end en flot foldet serviet, der passer lige til jeres tema og anledning.

Meeeen, vi ved godt at der sidder en masse og tænker, at det der serviet origami. Det er da lige lidt for kompliceret til at jeg kan være med.

Men der kan do godt tro om igen! Du kan nemlig lave de flotteste servietter, som er meget simplere end de ser ud og vi guider dig hele vejen i vores videoer.

Vi starter med en af de helt simple, nemlig Tasken:

Tasken eller kuverten er helt perfekt til de fine og feminine fester, såsom konfirmationen, fødselsdagen eller polterabend. Du kan endda gemme små godter eller bestikket indeni tasken til dine gæster.

 

Så har vi en som er en smule mere kompliceret: Skjorten!

Skjorten er både fin og lidt sjov på bordet. Skjorten er helt perfekt til drengefester, konfirmationer og fødselsdage og kan kombineres med sløjfen, så skjorten har butterfly på.

 

Den Moderne Svane er en af de der rigtig fine servietter som er perfekte til de helt elegante fester som bryllup osv.

Denne flotte svane ser måske lidt mere kompliceret ud, men er faktisk slet ikke så svær at lave. Selvom den giver et ekslusivt udtryk. Den er perfekt til de mere ekstravagante men stadig stilrene borddekorationer.

 

Gør det helt simpelt og fint med: Rosen

Rosen er meget simpel og nem at lave, men giver den der lille ekstra finesse, som giver dit festbord det sidste touch. Perfekt til sommerfester, romantiske fester og så selvfølgelig til alle de feminine.

 

Her er der en, som er så nem at lave, at du vil tro det var løgn: Sløjfen

Sløjfen kan nemt produceres i massevis og er god til de store fester, til konfirmationen eller til at holde på bestikket til buffeten. Kan bruges som butterfly sammen med skjorten.

 

Her får du en af dem, som er populære hos de små: Sommerfuglen

Sommefuglen er så fin og et sikkert hit hos børnene eller som fin stemningsskaber på sommerfest bordet. Den er nem at lave, men kræver lidt mere tid og et lille bånd eller lignende til at blive samlet.

 

Nu, for at gøre det lidt mere kompliceret og rigtig imponerende: Vandblomsten

Vandblomsten er vaske ægte origami og er simpelthen fantastisk flot. Den kræver lidt mere arbejde, men vil give dit festbord en overdådig detalje.

 

Tilsidst, men absolut ikke mindst har vi to helt enkle og elegante servietter til bestikholdere.
Simpelthen til bestik

og
Elegant Bestik

Disse to er helt simple at lave og giver et elegant men moderne udtryk på festbordet og er perfekt til både de små selskaber og firmafester og meget mere.

 

Nu er du rustet til at folde derudaf og lave de perfekte servietter til netop din fest.

Du finder selvfølgelig alle dine servietterwww.mintemafest.dk både de ensfarvede, de enkle og dem i det helt rigtige tema!

OBS: Og så er der selvfølgelig også dem du selv designer med tekst og motiv lige her!

Leave a Reply

Your email address will not be published.