Børne Fest,  Inspiration og Ideer til Temafesten,  Kostumer og Make-up

Make-up ideer og Video Tutorials til Fastelavn!

Her på kontoret er vi helt vilde med udklædningsfester og finder enhver god undskyldning for at klæde os ud og give den hele armen. Vi går altid hele vejen med vores vilde kostumer, og intet kostume er helt fuldendt, uden den helt rette make-up. Ja, nogen gange kan make-up næsten være hele kostumet i sig selv.

En god ansigtsmaling kan også være den hurtige nemme løsning, hvis man lige havde glemt at der var kostumefest i børnehaven, eller impulsivt er blevet inviteret til temafest med udklædning. 

Nu nærmer fastelavnsfesterne sig med hurtige skridt, og vi er så heldige at være forhandlere af en af markedets allerbedste ansigtsmalinger, nemlig ansigtsmaling fra Snazaroo. Derfor tænkte vi at vi ville dele nogle af vores yndlings make-ups og smarte tricks til både de små og de store. 

Små vilde dyr:

Ungerne er altid helt vilde med ansigtsmalinger, om det er i zoo eller i børnehaven. Her får du lige 3 videoer til lette og super søde små vilde dyr, som med sikkerhed vil skabe lykke hos de mindste.

Den farligste tiger:

Den sødeste kat:

og den smukkeste sommerfugl:

 

Fra prinsesser til ridere og superhelte:

For de store skolebørn skal der nok lidt mere til en bare knurhår, her har vi fundet de sejeste prinsesser, riddere og superhelte guides.

Den smukkeste isprinsesse:

Den stærkeste ridder:

Og den aller sejeste superhelt!

 

Det var altså blot nogen af de hundredevis af mulighedder du har med ansigtsmaling. Om du vil gøre udklædningen nem, skabe lykke på en gråvejrs søndag eller selv skal give den hele armen til kostumefesten, så er en god make-up den skønneste løsning. Se alle vores farver, make-up sæt og alt hvad du ellers skal bruge lige her: MinTemaFest.dk

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.