Børne Fest,  Ingen Fest Uden Kage

Luftballon Cupcakes 🎈

Kommer babyer med stork eller luftballon? Lav de skønneste cupcake dekorationer til babyshoweret eller temafesten. Vi giver der DIY til den sødeste luftballon dekoration som går til enhver cupcake!
Du skal bruge:

Du kan også bruge blondebånd og andre små detaljer hvis du er i dit kreative hjørne. Vi har valgt at bruge lyseblå og hvid, som er perfekt til babyshower men du kan vælge lige de farver, nuancer og designs du kunne ønske dig!

Klik på billedet for at se produktet:

 

Sådan gør du:

Sørg for at du har din potion cupcakes klar og allerede lavet i de ønskede forme (Du kan også bruge cupcake wrappers i skønne design for at give kagerne lidt ekstra.)

Så skal vi puste ballonerne op. Du behøver ikke helium da sugerørne vil holde ballonerne oppe. Pust ballonerne til den ønskede størrelse. Gerne til omkring 15 – 23 cm i diameter afhængig af størrelsen på dine cupcakes. 

Klip dine bånd så de passer til at kunne nå rundt lige under midten af ballonen + 1 cm til at lime. (Du kan her bruge blonder eller stofbånd, vi bruger normalt gavebånd i hvid)

Nu skal vi igang med det sjove!

(Du kan, hvis du ønsker, binde bånd om ballonen på den anden led som på billedet) Lim eller tape de 4 sugerør på ballonen med lige stor afstand i mellem bind herefter det afklippede bånd omkring over enderne på sugerørne og lim det fast undervejs. Bind eventuelt små sløjfer og lim på som pynt.

Tag nu dine kager og lim de modsatte ender af sugerørne på papirformen (put gerne en ekstra papirform om kagen inden du limer sugerørne på. Du kan også blot stikke sugerørne direkte ned i i din kage, men hvis de skal stå længe risikere du at sugerørne bliver for bløde til at holde ballonen. Efter du har sat sugerørne på er du færdig med din kagedekoration!

Herefter kan du også binde bånd om muffinformen eller bruge en cupcake wrapper for et ekstra fint design!

Nu har du opskriften på den sødeste luftballon kagedekoration, held og lykke! 🎈

Leave a Reply

Your email address will not be published.