Børne Fest,  Konfirmation,  Slider

Konfirmations Festdekorationen!

Så er det lige ved at være tid til at alle de unge mennesker skal konfirmeres!

Konfirmationen er en af de aller største fester i livet, fordi det er den første man rigtig kan huske og den symbolisere stadig til dels en overgang fra barn til voksen.

Til trods for, at der er sket meget i forhold til, hvor længe man er barn og at begrebet teenager har fået en langt større betydning idag end tidligere, samt at de færreste nok vil kalde en 13 – 14 årig voksen i det moderne danmark. Så er konfirmationen fortsat en form for overgangsritual, som ihvertfald symbolisere, at man nu er klar til at begynde selv at tage stilling til livet, hvad man tror på og ikke tror på, hvem man er og hvad man vil.

Konfirmationen er derfor en stor fest og har en vigtig betydning for de unge, og det er derfor vigtigt at denne første fest er helt rigtig.

Der findes et hav af gode ideer og du kan næsten regne med at konfirmanten selv har en helt klar holdning til hvad temaet skal være.

Vi har fundet gode eksempler på forskellige farver og temaer til konfirmationsbordet og giver også nogen tricks til hvordan man kan gøre det lidt mere unikt og personligt.

 

Tro det eller ej, så kan du faktisk få dine dekorationer lige som du vil. Du kan nemlig selv være med til at designe festartikler på www.MinTemaFest.dk. På den måde kan i gøre konfirmationen endnu mere unik og personlig. Du kan designe alt fra balloner til bordkort, servietter, bannere og meget mere med egen tekst og endda eget foto. Så får gang i kreativiteten og skab jeres helt egen konfirmation lige her: https://www.mintemafest.dk/produkter-med-eget-design/

 

Den Elegante og Kønsneutrale:
Hvis man hverken er så meget til lyserød eller blå og gerne vil have en simpel og elegant konfirmationsfest, så er en af de gode inspirationskilder naturen.
Man kan holde temaet helt hvidt og rent, med klassisk borddækning og fine hvide dekorationer. Eller man kan lukke foråret ind til festen og pifte borddekorationen op med gule og grønne detaljer. Eller man kan kombinere med beige og mere neutrale naturfarver for et afslappet men stadig elegant festbord.

 

 

Hvis man holder festen i hvid, ligger det hele i de små detaljer som unikt tryk på servietterne, fine mønstre på ballonerne og andre små finesser som giver prikken over i’et.

Cremefarvede Stofblomster, Balloner med mønster, servietter m. eget design, champagne sæbebobler

 

 

Hvis du vil giv festen lidt forårsfarver, men uden at det overtager, er det vigtigt at du holder det simpelt. En simpel borddekoration med grønne servietter eller gule blomster på bordet er et sikkert hit. Hold farverne blege og ikke for prangende for at skabe sammenspil i din festdekoration. En anden fin måde at få lidt farver og forår på bordet er ved at kombinere forskellige farver og størrelse servietter.

Gule stofblomster, Hvid festpakke, Bånd m. eget design, Lime ballonerCremefarvede Stofblomster, Serviet

 

Hvis vi er til de beige og naturlige farver er der en hel verden derude af kombinationer og pynt som ikke bliver for voldsomt. Giv for eksempel bordet lidt guld detaljer i bestikket og dæk op med cremefarvede balloner.

 

Jumbo ballon m. Konfetti, Ballon m. eget design, cremefarvede ballonerCremefarvede Stofblomster, Guld bestik

 

 

Den Stilrene feminine:
Skal der holdes konfirmation for en rigtig prinsesse, eller en ung dame der god kan lide det hele lidt ekstra feminint? Så findes der flere forskellige niveauer af lyserød og mængden af detaljer skal selvfølgelig passe lige til konfirmandens stil. Her kommer et par eksempler.

 

 

Pink, til hende der ikke er bange for lidt farve på festen. Hold festen helt i hot pink og kombiner for eksempel med en turkis eller lilla for at give dekorationerne ekstra meget pang.

 

Blå borddiamanter, Ombre kugle ballon, Pink limosine konfetti, Bånd m. eget design, Pink dug, Tallerken

 

 

Lidt lyserød, lidt pink. Hold grunddekorationerne i mere neutralelyserøde og rosa nuancer og giv den så hele armen med pink detaljer. Det skaber et skønt moderne pust til en elegant festdekoration.

 

Stol Sløjfe, Bånd m. eget design, Hjerte Konfetti, Lyserøde balloner, Rosegold 2019 ballon sæt

 

 

Sidst men ikke mindst, den helt fine. En kombination af hvide og rosa farver og små romantiske detaljer. Et sikkert hit til en feminin ung dame.

 

Jumbo ballon m. KonfettiStol Sløjfe, Lyserøde stofblomster, Cremefarvede balloner, Cremefarvede Stofblomster

 

 

Den helt rigtige fest for de små mænd:
Nogen af de unge drenge er måske ikke helt lige så engagerede når det kommer til borddækningen som nogen af pigerne. Men det betyder ikke, at de ikke stadig fortjener en gennemført festdekoration til konfirmationen. Der skal måske bare lidt mindre fnidder og romantik til. Her er 3 eksempler på gode temaer til de unge mænd.

 

Til drengerøven. Skal der holdes konfirmation for en rigtig dreng, så vil han sikkert ikke brokke sig over en Episk en af slagsen. Epic festtemaet har nok det sejeste gamer design og kan både køres fuldt ud, men alle produkterne eller kombineres med simple farverige dekorationer.

 

Blå stjerne konfetti, Epic servietter, Bånd m. eget design, Epic tallerken, Silkepapirs Guirlande, Epic kop

 

 

Til den stilbevidste gentleman. Hold bordet fuldkommen stilrent med en neutral grund og sort tema med guld detaljer. Denne borddekoration er maskulin, simpel og stadig moderne og elegant.

 

Guld servietter, Guld bestik, Sort vaffelmønster dekoration, Guld dug, Sort tallerken

 

 

For nogen af vores ungemænd skal det bare være lige til og helt simpelt. Så kan det godt være mor synes t det bliver lidt kedeligt, Men nu er det konfirmandens dag. Og det simple festbord kan sagtens være lige så imponerende som de overdådige, hvis bare man har øje for de små detaljer.

Plastik glas, Guld bestik, Blå servietter, Cremefarvet dug, Blå balloner

 

Lilla er også en af konfirmationernes helt store farver. Især den lyslilla eller lavendelfarvede er især populær. Her er et lille eksempel på hvordan den kan skæres.

Lyslilla servietter, lilla gavepose, lyslilla balloner, Silkepapirs Guirlande

 

Det var bare nogen eksempler på hvordan man kan sammensætte en fin og elegant konfirmationsdekoration, men uden at det bliver kedeligt. Og hvordan man kan slå sig løs med farverne uden at det tager overhånd.
Hvis man gerne vil holde konfirmationen helt klassisk og i den rigtige kristne stil, har vi fået de to fineste festtemaer, se lige her.

 

 

 

 

 

 

Fortæl os i kommentarfeltet hvordan jeres drømme konfirmation ser ud og tag os gerne i alle jeres instagram billeder @mintemafest.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.