Bryllup,  Inspiration og Ideer til Temafesten,  Slider,  Temafest For De Voksne,  Til Enhver Fest

Inviter Naturen med Ind Til Festen💐

En af de største trends til festen og især brylluppet er at bringe noget af naturen med ind i dekorationerne og den er vi altså bare helt med på.

Hvis du har set nogen af de flotte dekorationer med både balloner og grønt eller de romantiske blomstervægge, så har du nok også forstået hvorfor det er blevet så stor en trend.

Noget grønt eller nogen blomster giver tit dekorationen et ekstra fint, rustikt og nærværende præg som skaber varm og romantisk stemning.

Vi er ihvertfald fans og hvis du ikke er det endnu, så er du det nok når du når enden af det her indlæg.

Der er utroligt mange måder du kan inkludere naturen i din festpynt. For eksempel går lidt grønt utroligt godt i ballonkæden eller du kan gøre det helt simpel og bruge en blad ranke som ballonhale.

Her er lidt ideer til hvordan du kan bruge grønt til dine bryllupsdekorationer.

Det er selvfølgelig helt oplagt at have blomster ved kirkegulvet eller hvis i holder brylluppet udenfor kirken, kan i jo pynte bryllupsporten med grønt, sådan som de har gjort her:

 

 

Det er fantastisk romantisk og også virkelig en god måde at få det rustikke og helt nærværende med til vielsen.

Til festen er der en masse ideer til hvordan du inkludere noget grønt og nogen blomster i dekorationerne. Du kan for eksempel fylde bordet med skønt grønt og fine roser som her, hvor det grønne er brugt som bordløber hele vejen ned.

 

Se lige hvor flot det varmer og bløder op på de hvide langborde. Det er også en rigtig god måde at give festen lidt farve uden at det bliver kikset.

Du kan også lave en blomsterbaggrund til at tage billederne med en blomstervæg eller lave en fin billed holder som denne med roser og billederne fra festen, som kan hænges op undervejs.

 

Du kan også bruge lidt grønt til at bløde op i en moderne ballondekoration. En grøn Ivy ballonhale på en jumbo eller en bubble ballon er elegant og fint uden at blive for meget og lidt roser eller grønt i ballonkæden giver den liv og romantisk stemning. 

   

 

Mulighederne med grønt, planter og blomster er altså uendelige og du kan selvfølgelig også bruge det til alle mulige andre lejligheder. Det har vi selvfølgelig også eksempler på.

Og så kan det selfølgelig også bruges til at pynte baren eller bryllupsbilen:

Et godt sted at bruge naturen, som også er umådeligt populært for tiden er til babyshoweret. Her er et par eksempler. 

Det naturinspirerede babyshower er især fantastisk til dem der ikke kender kønnet endnu eller ikke ønsker det. Det er helt kønsneutralt men stadig elegant, sødt og overdådigt. Det grønne går rigtig fint med guld borddækning som det flotte Oh Baby tema.

 

Med de grønne dekorationer vi har været igennem nu, har der været fokus på Ivy ranker og roser. Det passer rigtig dejligt med den skandinaviske rustikke stil. Men du kan også bruge planter og blomster til at bringe en eksotisk temafest til live. Brug for eksempel palmeblade i en farverig ballondekoration som her: 

 

Der er altså en hel verden af muligheder og den bedste måde at finde ud af hvor meget grønt der skal til er at mærke efter og bringe lidt ind af gangen, så det ikke tager overhånd.

Det er jo sådan med grønt at det ikke lever ret længe efter det er blevet skåret og det er derfor en ret god ide, hvis du vil kunne have festen til at vare lidt længere og undgå kedelige og visne blomster, at bruge kunstige planter. De bliver lavet så virkelige nu om dage at man virkelig skal kigge efter for at opdage at de er lavet af stof og plastik.

Her får du nogen af vores helt nye kunstige planter (Klik for at se produktet):

Leave a Reply

Your email address will not be published.