Halloween,  Kostumer og Make-up,  SĂŚsonens Fester,  Slider

Halloween Ansigtsmaling – Video Guides😈

En af de ting vi elsker allermest ved halloween er, at man kan vĂŚre ligesĂĽ vĂŚmmelig eller smuk som man har lyst til og de fleste kan vĂŚre med pĂĽ at klĂŚde sig ud, ihvertfald denne ene gang om ĂĽret.

Du kan altid vÌlge en nem udklÌdningsløsning som med en af vores flotte kostumer pü MinTemaFest.dk

Men du kan ogsü gü hele vejen, med et fuldendt uhyggeligt kostume, büde til dig og børnene. En stor del af et gennemført kostume er ansigtsmalingen og der er vi sü heldige at have en af markedets bedste leverandører Snazaroo.

Snazaroo er kvalitets ansigtsmaling til menneskelige priser og vi har alle de farver du kunne drømme om. Snazaroo kommer ogsü med gode forklarende guides, og dem har vi valgt de bedste af til denne halloween.

Til børnene har vi først et uhyggeligt Sugar Skull:

Her er hvad der er brugt: Hvid ansigtsmaling, Sort ansigtsmaling, Lyseblü ansigtsmaling, Gul ansigtsmaling, Grøn ansigtsmaling, orange ansigtsmaling, Rød ansigtsmaling, Blü ansigtsmaling og du kan selvfølgelig ogsü købe sÌttet med det hele.

Og sü selvfølgelig en skøn og eventyrlig enhjørning:

Her er hvad der er brugt: Hvid ansigtsmaling, Gul ansigtsmaling, Støvet Grøn ansigtsmaling, Lyslilla ansigtsmaling, Lyseblü ansigtsmaling, Pink ansigtsmaling, Sort ansigtsmaling og du kan selvfølgelig ogsü købe sÌttet med det hele.

Der findes selvfølgelig massere af andre ideer til børnene til halloween og med vores Store Ansigtsmaling Fest SÌt für du en fantastisk guide med til de mest populÌre ideer.

 

Men nu er er halloween jo ikke kun for børn. Det er nemlig en af de der sjove og fuldendte temafester som i den grad ogsü er voksenvenlig og endda kan blive helt uegnet for børn med frygtelig gennemførte horror temaer.

Vi har selvfølgelig ogsü nogen hürrejsende guides til de voksnes ansigtsmaling til halloweenfesten.

Vi starter med et frygtindgydende og helt fuldendt skellet ansigt:

Her er hvad der er brugt: Beige ansigtsmaling, Hvid ansigtsmaling, Sort ansigtsmaling du kan selvfølgelig ogsü købe sÌttet med det hele.

Det er i det mere komplicerede hjørne og hvis det nu er lidt for svært at være med på de her voksen guides, så er der en nem guide til Sugar Skull her: SUGAR SKULL ANSIGTSMALING – NEM TUTORIAL 

Vi har selvfølgelig ogsü fundet en gennemført klam zombie til jer:

Her er hvad der er brugt: Hvid ansigtsmaling, Gul ansigtsmaling, Støvet Grøn ansigtsmaling, Lyslilla ansigtsmaling, Mørkebrun ansigtsmaling, Sort ansigtsmaling, Bland rød og mørkebrun for at lave den mørkerøde ansigtsmaling og du kan selvfølgelig ogsü købe sÌttet med det hele.

Hvis din udklÌdning skal vÌre gennemført ulÌkker, men du ikke har evnerne eller tiden til den store maleprocess, sü har vi heldigvis nogle flotte og super nemme alternativer i form af blodige sür, vampyrbid og brÌkkede knogler, lige til at klistre pü.

 

Her var bare et lille udkast af hvad du kan gøre med ansigtsmaling. Smut forbi vores Pinterest eller Instagram og find mere inspiration til en gennemført makeup.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.