Inspiration og Ideer til Temafesten,  Konfirmation,  Slider

Gaver til konfirmanden!🎁

Nu er det lige om lidt at alle de skønne unge mennesker skal konfirmeres, og hvad giver man så lige i gave på den store dag?

Der er selvfølgelig de helt nemme, gode gamle gavekort og nu om dage kan man jo både få dem til fysiske butikker og til online shops.

En anden konfirmations klassiker er kontanter, eller en bankoverførsel i denne teknologiske tid. Det er et sikkert hit hos de unge og giver mulighed både for shopping, rejser og meget andet. Men hvorfor ikke lige spice pengegaven lidt op med en sjov og alternativ indpakning? Her er lidt ideer til hvordan du gør de kolde kontanter lidt varmere.

 

 

Den første og fineste er en penge rose og da danske pengesedler er lidt mere farverige kan du jo lave en rigtig flot rød (1000 kr sedler), blå (500), grøn (200) eller beige (100) rose til konfirmanden.

 

Se hvordan her

 

 

 

 

 

Den næste sjove ide er en af de bløde gaver. 

Nyt tøj er altid godt, især hvis skjorten er lavet af 100% kontanter. Fold denne sjove skjorte og skab en fantastisk overraskelse når der bliver pakket ud. Put den gerne i en gammel tøj æske så det rigtig føles som en af de bløde gaver.

 

 

 

 

 

Den sidste ide vi har til jer er denne super fine ballon ide: 

Tag gennemsigtige eller farverige balloner (Du kan også få dem med konfetti inden i). Fyld dem med penge og helium og bind dem på en lille kurv eller ballonholder. Så er det både flot og sjovt at springe ballonerne for at få pengene ud. Se hvordan her

Du kan få Klare balloner, Konfetti balloner, Farverige balloner, Helium, Bånd og BallonholdereMinTemaFest.dk

 

 

En anden ide til en gave der virkelig vil være populær er at invitere den unges største idol med til festen. 

Yep du kan rent faktisk få Justin Bieber, Ronaldo eller hele BTS med til konfirmationen og de kan endda flytte ind på teenage værelset efterfølgende.

 

MinTemaFest.dk finder du et kæmpe udvalg af fuldstørrelses papfigurer som med sikkerhed vil være populære hos de unge menneske. Du finder både en verden af sportsstjerner, popidoler, skuespillere og endda superhelte. Så du kan helt sikkert finde konfirmandens idol.

 

Det aller vigtigste når du skal give en gave, både til konfirmanden men også til en hver anden fejring er at gøre det personligt og nærværrende. Giv en gave der er lagt tid og kærlighed i, hellere end en masse penge. Vis at du kender modtageren og at det er en gave direkte til dem. Så hvis du giver en helt almindelig gave som et gavekort, penge, en iPad eller lignende, så gør lidt ekstra ud af indpakningen eller lav et sjovt og personligt kort. Der er uendelige muligheder!

 

Vi håber i fandt lidt inspiration til konfirmationsgaven og husk at læs om vores ideer til festdekorationen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.