Halloween,  Inspiration og Ideer til Temafesten,  Sæsonens Fester,  Temafest For De Voksne

Et Dødeligt Smukt Festbord

Festen er centraliseret om festbordet og derfor er en gennemført borddekoration essentiel for enhver temafest. Dia de los muertos har den skønhed at det er en kombination mellem uhyggeligt og smukt og hvor det døde bliver gjort skønt med farver og blomster hvilket ligger grunden for en imponerende og kreativ borddækning til din fest.
Vores opskrift på årets halloween bord er således:
Vi har det skønneste dystre og stadig elegante Sort Dia De Los Muertos tema på MinTemaest.dk og vi er vilde med det! Det fanger lige præcis det fantastisk Dia de Los Muertos koncept. 

Klik på billedet for at se produktet.

For at få et gennemført De Dødes Dag festbord som på billedet har vi brugt: 

           

En lækker halloween bordløber i velour som skaber den skønneste dystre stemning  til ethvert halloween bord, Et uhyggeligt vellignende kranie til at sætte gang i rædslen, Den flotteste bordkonfetti med sølv, guld og sorte kranier, Flotte skrækindgydende kranie vinglas, Et lille skelet til rigtig at sætte uhyggestemningen, Og sidst men ikke mindst ulækkert spindelvæv til at ligge grunden for en frygtelig (u)hyggelig halloween:

 

Blomster er en stor del af De Dødes Dag, så derfor er det helt perfekt at være kreativ med servietterne, Her er en ide til flotte blomster servietter som an laves i alle skønne farver. Du kan også kombinere sorte og farverige servietter for at skabe den skønne Dia de Los Muertos kontrast. Læg en sort og en farvet serviet sammen og lav blomsten som normalt.

 

Hvis det kniber med tiden, det er et stort selskab eller du ønsker et mere simpelt udtryk er det fantastisk med kunstige stofblomster i din borddekoration. Du finder et stort udvalg på MinTemaFest.dk men her er et par eksempler.  

Klik på billedet for at se produktet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.