JUL ❄️,  Sæsonens Fester

Det Perfekte Julebord🍴

Julen er hjerternes fest og det handler om at holde fast i traditionerne, men stadig gøre det til jeres egen fest. 
Julen skal være sjov, hyggelig, hjertevarm og fyldt med latter og lækker mad.  Så det er vigtigt at servere maden helt rigtigt. Det aller mest moderne er at kombinere det nye med det fine gamle. 
Her giver vi dig en god position ideer til hvordan du skaber et stemningsfyldt, hyggeligt og super flot festbord til juleaften.
Først og fremmest skal vi lægge grunden for borddækningen. Start med at vælge din gennemgående farve. Måske er du vild med det klassiske røde og grønne, eller til den moderne rosegold eller en vildneonfarve.
                                   
Når du har valgt dit farvetema, er du klar til at lægge den første hånd på værket, dugen. 
Her kommer det traditionelle til at få sin plads, mormors gamle broderede dug vil lægge den perfekte grund for et varmt julebord. 
Så skal der vælges tallerkener. Vil du slippe for opvasken, så dæk op med pap eller plastik tallerkener, som disse fine med tryk eller de helt simple.
                                              
Det vigtigeste er at du beslutter dig for ét tema og fuldender det. Om det så er et mønstret tema eller et farvetema. 
Hvis opvaskemaskinen er stor nok, eller du ikke har noget imod at få våde fingre, så er det gamle flotte porcelæn, med fine snørklede mønstre, perfekt til borddækning.
Når det kommer til bestikket, kan vi godt pifte det hele lidt op. Det er meget moderne for tiden med sort, guld eller rosegold bestik. Du kan for eksempel bruge dette flotte Rosegold Plastik Bestik eller disse to versioner med guld eller sølv glimmer i.
                                                    
Hold tilbehøret sammenhængende, hvis du har rosegold bestik, så hav lignende servietter eller glas. Hvis du har farverige servietter, så brug de samme farver i borddekorationen. 
En sikker vinder på julebordet er at bringe noget af naturen med ind. Pynt for eksempel midten af bordet med en grandekoration som denne:
 
Eller giv plads til grankogler, du kan altid give grankoglerne et drys kunstigt sne eller glimmer for at skabe rigtig julestemning.
Julen er en lysfest midt i mørket, så du kan ikke være bange for levende lys på bordet. lav et flot spil i dekorationen med lysestager i forskellige størrelser, former og farver. Men husk at holde fast i dit tema. 
Pift for eksempel borddækningen op med en juletræs serviet til gæsterne:
Du behøver ikke nødvendigvis at bruge en grøn serviet, du kan lave lige den farve serviet træ, som passer til dit farvetema.
Hvis du ligger en neutral og simpel grund, vil dine tema dekorationer få den plads de fortjener. 
Det var lidt gode råd og ideer til det perfekte festbord til juleaften. Husk at du kan mikse, former, farver og stilarter så længe du holder den røde tråd med farve valg.
Glædelig jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published.