Halloween,  Inspiration og Ideer til Temafesten,  Sæsonens Fester,  Temafest For De Voksne

Blomster Krone og Høj Hat

Hvis du skal klædes rigtig ud til Dia De Los Muertos festen så kan du nemt skabe et gennemført udtryk med en hjemmelavet blomsterkrone til damerne og en høj hat til herrerne eller kombinere dem til en uimodståelig smuk udklædning. Her få du den bedste opskrift på en overdådig blomsterkrone og en høj blomsterhat. 🎩 🌹

Blomsterkrans: 

Du skal bruge: 

Klik på billederne for at komme til produktet

Du kan helt selv vælge farver og blomster så dit passer til lige dit Dia de los Muertos outfit og make-up. Nogen er vilde med farverige orange og gule blomster, andre blander forskellige størrelse blomster og så er der dem der lige tager den et ekstra stykke med et sort blondeslør og kranier for en overdådig krone.

Vi er helt vilde med de røde roser som giver det dybe blodige udtryk og så blander vi med lidt sorte og guld rosenblade, for at få en helt gennemført dødelig blomsterkrans. Du kan også spraymale dine roser med sort spraymaling for et mere vissent look, men der skal du være meget forsigtig at det kun bliver en effekt og ikke helt sorte roser du får ud af det. 

(Syr du blomsterne på skal du først vikle stofbånd om hårbøjlen og sy blomsterne fast på båndet, da bøjlen i sig selv er for hård til at sy i.)

Sådan gør du:

Vi starter med at klippe stilken af roserne. Vi har beholdt de grønne blade men det er helt op til dig om du bare vil have den enkle rose eller beholde bladene på. 

Nu skal du simpelthen bare igang med limen eller nålen. Vælg den blomst du ønsker og start ca. 5 cm oppe på hårbøjlen hvor den første blomst skal være. (Du kan også starte højere oppe, hvis du kun vil have blomster på toppen.) put en klat lim på bunden af rosen på stoffet og pres den mod det sted på bøjlen du ønsker. Fortsæt sådan til hele bøjlen minus 5 cm på hver side er fyldt. Blomsterne skal sidde meget tæt for at det ser ordenligt ud. Det er her det er til til at være kreativ og blande og mikse blomster og blade præcis som du vil. 

Hvis du syr er fremgangsmåden den samme, du skal blot sy blomsterne på båndet i bunden af rosen. 

 

Til herrerne er det perfekt at gennemføre udklædningen med en Sombrero hat eller en gammeldags Top hat og så kan man jo peppe den op med flotte blomster og dødningehoveder!
Høj/Sombrero Hat med Blomster:

Du skal bruge:

Klik på billederne for at komme til produktet

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.