Til Enhver Fest

Ballon Arch På Den Nemme Måde – Video Guide

Det hotteste indenfor festdekorationer lige nu, er de imponerende ballon “arches” eller ballonkæder og vi er ligeså fascinerede af dem som i er.

Du kan finde de flotte dekorationer over alt på instagram og de sætter lige det ekstra på festen. Ballonkæderne er for eksempel perfekte til babyshowers og bryllupper og kan laves i de flotteste farvekombinationer, som binder festen sammen.

Disse her dekorationer ligner samtidigt noget, man skal være uddannet ballondekoratør for overhovedet at kunne hitte ud af. Men sandheden er faktisk, at de er så simple at lave, at vi alle sammen kan være med.

Der findes mange forskellige guides til hvordan du laver ballondekorationen derude og nogen bruger mere eller mindre komplicerede redskaber.

Du har måske tænkt at sådan en dekoration vi være perfekt til den næste fødselsdag, men har så givet op da du fandt ud af, at der skulle bruges både hønsenet og limpistol. Som de færreste jo lige har liggende i kreaskuffen derhjemme.

Derfor har vi lavet en helt simpel guide til hvordan du laver disse fantastiske dekorationer med kun helt basale redskaber, nemlig balloner, gavebånd og tape. Som du alt sammen kan få på MinTemaFest.dk.

Derudover er det en smart ide at bruge en ballonpumpe, for der skal pustes mange balloner op!

Du kan både få en håndpumpe og en elektrisk pumpeMinTemaFest.dk

Du skal bruge: 

Så er vi igang!

Leave a Reply

Your email address will not be published.